top of page
coaching1.jpg

Klanten komen vaak in eerste instantie naar me toe vanwege pijnklachten. Deze worden vaak gezocht in het niet goed functioneren van ons lichaam. Dit is echter enkel een gevolg, de echte oorzaak ligt meestal op een dieper vlak. Ik wil samen met jou gaan kijken, waar komen deze klachten nu echt vandaan.

 

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse technieken, afhankelijk van de klachten en/of behoeftes van de klant op dat moment. 

Zo ook zal ik indien nodig gebruik maken van bvb massage, cuppingstherapie, guasha of moxa.

 

Maar ook energetische therapie zoals reiki of Tao hands worden ingezet.

 

Om aan het onderbewuste te werken; waar veel blokkades en emoties zijn opgeslagen die ons nog behoorlijk in de weg kunnen zitten; werk ik met bvb hypnose om de oorzaak van de klachten vanuit de bron aan te kunnen pakken. Daarnaast pas ik diverse holistische coachingsmethodes toe om tot de kern van het probleem te komen.

 

Met Quantum hypnose zetten we je in je kracht en bouwen we aan je mooiste toekomst die je maar kunt bedenken.

Kortom, er is voor iedereen op elk moment wel een oplossing voor de klachten en/of het bereiken van de ultieme ontspanning.

Beoordelingen van klanten

Peter  5 sterren

“Op aanraden van mijn vriendin heb ik een sessie bij Karine gehad en tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen. Ik ga er stram naar toe en kom er geheel ontspannen en fit vandaan. Een massage bij Karine draagt zeker bij aan "lekker in je vel"zitten.”

Bwee

“Een sessie bij Karine is een weldaad voor Mind, Body and Soul. Graag wil ik haar nu in het zonnetje zetten. Karine beheerst een veelheid aan massagetechnieken en kennis welke zij inzet daar waar nodig. In combinatie met haar intuitie om feilloos aan te voelen en te weten wat ik nodig heb, ga ik vitaal en ontspannen naar huis. Karine is mensgericht en in mijn ogen een liefdevol en warmhartig mens. Ik kom al een aantal jaren bij Karine voor een massage en beveel haar van harte bij jullie aan.”

Liza 5 sterren

“Ik kom al een aantal jaar bij Karine en dat is niet voor niks! Ze is ontzettend goed in haar vak en ook nog eens een heel leuk, lief en oprecht mens. Ik kan niet meer zonder dus ik raad haar zeker aan! ”

Beate 5 sterren

“Niet wachten, maar meteen een afspraak maken met Karine de Koning, voor pijnklachten in je lijf of gewoon voor een ontspannende massage. Je gaat beter de deur uit dan dat je binnen kwam!”

Glenny 4,5 sterren

“Karine is een meester masseur. Ze neemt goed de tijd en weet feilloos de pijnpunten te vinden. Ik voel.mij altijd een stuk lichter na de massage.”

Jan 5 sterren

“Top ontspanning, elke keer denk je, ik had veel eerder moeten gaan. Ik kan het iedereen aanbevelen! Als je een keer bent geweest ben je verkocht. Voor een goede massage moet je bij Karina zijn.”

Astrid 5 sterren

“Nokori=Karine en Karine=Nokori; Klantgericht, professioneel, zeer kundig en bij de tijd. Nuchter en hard werkend. Maar dus ook; Mensen mens, invoelend en super lief. Die combinatie maakt dat Karine een fantastische masseuse is die haar behandeling iedere keer op de persoonlijke behoefte afstemt. Ik laat mijn abonnement doorlopen. ”

Jeroen 5 sterren

“Karina gaf me voor het eerst een massage op het strand en ik was direct verkocht. Haar liefde voor haar vak en haar liefde voor mensen maakt dat ze altijd extra moeite doet. Ze kan ervoor zorgen dat je alles even los kunt laten of wanneer je klachten hebt behandeld ze die effectief. Hiervoor gebruikt ze alle mogelijke technieken die ze leert door zichzelf continue te ontwikkelen en volgt ze haar eigen feilloze intuïtie. ”

Anita 4,5 sterren

“Ik doe de ontspanningsmassage bij Nokori omdat ik de ziekte van Parkinson heb Karina is ontzettend goed in haar werk wat ze doet is echt geweldig tussendoor ook nog een tennisarm met succes behandeld als ik bij haar ben geweest kan ik er weer even tegenaan ze is zelf ook een lief en prachtig mens waar je hè op je gemak voelt ”

Annelies 4,5 sterren

“Karine is aandachtig, serieus, professioneel in haar handelen en bekijkt ter plekke waar de aandacht in de behandeling naar uit moet gaan. Ze kan ook ingaan op speciale verzoeken m.b.t. pijngebieden in het lichaam. . Ze is zeer veelzijdig door alle opleidingen die ze heeft gevolgd en is aanhoudend bezig met deskundigheidsbevordering.. Ik kom maandelijks bij Nokori (Karine) sinds de opening van de praktijk in 2013 en ben uiterst tevreden.. Ook de praktijkruimte is rustgevend ingericht en je ligt op een comfortabele massagetafel met eventuele noodzakelijke hulpmiddelen.”

Trinette 5 sterren

“Karine van Nokori is een eerste klas masseuse. En daarbij ook een ontzettend lief mens. Die combinatie maakt dat ik al jaren graag bij haar kom. Ze geeft echt persoonlijke aandacht. Ze leert constant bij en past het geleerde meteen toe, daar waar ze dat nodig of wenselijk vindt. Dat maakt elke massage uniek en om naar uit te kijken. Elke vier weken geniet ik van een massage van 1,5 uur (die bij haar ook echt zo lang duurt). Prijs/ kwaliteit verhouding van de massages is top. En met de 5-ritten kaart krijg ik nog extra korting ook. ”

Judith 5 sterren

“ Ik was uitgeput en gestrest en kon wel een ontspannende massage gebruiken. Zo ontmoette ik Karine de Koning. Het allereerste wat me aan haar opviel was de rust die ze uitstraalde en het gevoel dat ik haar kon vertrouwen. Ik koos voor een massage van 90 minuten - ik laat me al jaren met regelmaat masseren, vele technieken en ideologieën daarachter zijn daarbij voorbijgekomen - en voelde meteen ‘dat het goed was’. Alles klopte. Ik kon even alles loslaten, mijn te volle hoofd laten ‘leeglopen’, me volledig ontspannen. Karine had gekozen voor een combinatie van Reiki met ontspannende massage; ik weet niet meer welke methode/technieken, wél dat ik die nacht voor het eerst in lange tijd weer goed sliep. Je begrijpt dat ik sindsdien met regelmaat naar Karine ga en met steeds verheug op de volgende keer. Karine is namelijk meer dan een bijzonder goede en respectvolle masseur. Zij voelt zonder woorden haarfijn aan waar zich (fysieke, maar vooral ook emotionele) blokkades bevinden, Karine zet zich met haar enorme kennis en ervaring volledig in om ervoor te zorgen dat je niet alleen lekker ontspannen bij haar de deur uitgaat, maar ook dat de klachten op termijn helemaal verdwijnen. En dan zijn de tarieven - zeker als je een strippenkaart of abonnement neemt - ook nog eens even vriendelijk als Karine zelf! Ik geef Karine een 10!”

Esther 5 sterren

“Ik kom al een aantal jaren bij Karine. Ze doet het geweldig. Ze weet altijd de knopen in de spieren te vinden en maakt ze los. Op welke manier zij het het beste vind. Werkt altijd. Ik kom elke maand en ga dat de komende jaren ook echt vol houden. Beste investering die ik mijn lichaam kan geven.”

Ria 5 sterren

“Geweldige massage ik geniet iedere keer weer !!! ”

Adriaan 4,5 sterren

“Mijn ervaringen bij Nokori zijn heel goed. Naast massagebehandelingen die in vele wijze worden gegeven is Karine de Koning een vakvrouw die heel kennis heeft opgebouwd. Met deze kunde en ervaringen worden de massages tot de beste en ook op het persoonlijke gegeven. Massage ontvangen is een gevoel die van gespannen naar ontspannen ondervind. Neemt de tijd en ervaar U zult het ook ontdekken...”

Marjon 5 sterren

“ Karine van Nokori kan fantastisch masseren, omdat ze precies je zwakke en pijnlijke plekken weet te vinden. Die behandelt ze dan op vakkundige wijze. Als je gebruik maakt van haar abonnement (1x per.maand massage voor een redelijke prijs) zul.je.merken dat er steeds langere periodes ontstaan waarbij je.pijnvrij bent.. ”

Guda 5 sterren

“Fantastisch! Heb mijn jaarlijkse abonnement voor behandeling 1x per maand omgezet in 'oneindig'. Ga zelfs tussentijds voor extra behandeling. Karine kan perfect aanvoelen wat de klachten zijn en daarop inspelen. Ik ben heel tevreden en beveel het iedereen aan.”

Jacqueline 5 sterren

“Iedere maand breng ik een bezoek aan Karine. Ik verheug mij daar altijd enorm op. Haar behandelingen zijn zeer professioneel, ontspannend en effectief. De klachten in mijn onderrug zijn stukken minder. Karine voelt feilloos aan waar de pijn plekken zitten en behandeld deze op gepaste wijze. Karine is een leergierige harde werker met altijd een luisterend oor. Gewoon een topper!!”

Irma 5 sterren

“Nokori en Karina zijn perfect! Ooit gekomen met rugklachten en dat was na korte tijd verholpen, nu nooit geen last meer, maar omdat het zo heerlijk is om te ontspannen, ben ik ondertussen al 3 jaar elke maand vaste klant. Karina is een goede masseuse, die weet wat ze doet. Soms probeert ze iets anders bv cupping of stenen of klankschalen in combinatie met massage. Gewoon super. Ik verheug me elke maand op mijn afspraak, hoop nog lang te komen. ”

bottom of page