top of page

 

Mijn naam is Karine de Koning. 

Geboren in België, maar woon al heel lang in Nederland. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, wilde ik graag meer op een persoonlijke manier met mensen gaan werken. Ik zocht meer verdieping in mijn dagelijkse bestaan. 


Zo ging ik 2007 naar een cursus Intuitiëve ontwikkeling. In datzelfde jaar behaalde in mijn Reiki I certificaat en in 2010 Reiki II. In de afgelopen jaren heb ik o.a. nog cursussen en workshops gevolgd voor Aurahealing, Quantum Touch, Chin Do en Reiki practitioner. 


In januari 2010 heb ik NOKORI (Japans voor “rust“) opgericht. Met mijn bedrijf wil ik anderen helpen de balans tussen lichaam en geest weer terug te vinden. Ik wil je ontspanning bieden en eventuele (pijn)klachten behandelen. 

Kortom: je weer in je kracht zetten, zodat je het leven weer tegemoet lacht.

Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in massages en lichaamswerk. Zo heb ik oa in 2017 de opleiding Oosterse fysiologie en massage afgerond, waarmee in mijn klanten die met bepaalde klachten "uitgedokterd" zijn, een nieuw houvast en oplossing wil bieden.

In 2019 ben ik begonnen met de Quantum Connectie Hypnose en daarnaast heb ik de hypnose principles opleiding gevolgd in 2020 bij HIN. 

Maart 2021 heb ik het certificaat behaald van de OldPain2Go training, waarbij zowel chronische pijnen, maar ook allergieën, overgangsklachten, trauma's en alle pijn-, ontstekings- en spanningsklachten kunnen worden opgelost.


2022 ben ik oa Tao hands practitioner geworden en ben ik megablij dat ik de Emotiecode heb geleerd, waar ik zelf erg enthousiast over ben. Deze techniek maakt op een eenvoudige manier vastzittende emoties in ons lichaam vrij, waardoor me meteen verlichting voelen en blokkades oplossen. 


Een kleine opsomming van alle technieken welke ik me eigen heb mogen maken: 

- ontspannings- en bindweefselmassage (klassieke massage)

- hotstone massage

- hot-coldstone massage

- ayurvedische massage

- afslankmassage

- klankschaalmassage

- gezichtsmassage

- cupping therapie

- Chinese voetmassage

- hoofdpijnmassage

- rugpijnmassage

- zwangerschapsmassage

- (docent) babymassage

- warmwaterkussenmassage

- metamorfosemassage

- lomi lomi massage

- bamboe massage

- sportmassage en sportverzorging

- energetische hoofdmassage

- Guasha massage

- bekkenmassage

- massage bij kanker

- Indian Head massage

- moxa

- meridiaan massage

- kunst van het ademhalen

- bindweefstelmassage

- Dorntherapie en Breussmassage

- Quantum Connectie Hypnose

- Hypnose therapie

- OldPain2Go

- Helende reis

- Virtuele maagband 

- Emotiecode

- Tao hands

bottom of page